Author Topic: Web standards checklist  (Read 4733 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline goldsky

  • tweets @_goldsky
  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 345
  • Karma: +1/-0
  • Less is more
    • Virtudraft Intermedia Telematika
Web standards checklist
« on: January 31, 2012, 12:10:11 AM »
http://www.maxdesign.com.au/articles/checklist/

di bagian bawah artikel, ada PDF-nya.
Rico
Genius is one percent inspiration and ninety-nine percent perspiration. Thomas A. Edison
MODx is great, but knowing how to use it well makes it perfect!

Security, security, security! | Indonesian MODx Forum | MODx Revo's cheatsheets | MODx Evo's cheatsheets | IE 6 must die !

Author of Easy 2 Gallery 1.4.x, PHPTidy, spieFeed, FileDownload R, Upload To Users CMP, Inherit Template TV, LexRating, ExerPlan, Lingua, virtuNewsletter, Grid Class Key, SmartTag, prevNext

PING ME ON TWITTER @_goldsky

Offline lettoy

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
Re: Web standards checklist
« Reply #1 on: February 03, 2012, 08:54:37 AM »
makasih gan buat linknya.. moga ada pencerahan ^^

Offline aria34

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
  • Karma: +0/-0
    • Jasa SEO Jakarta
Re: Web standards checklist
« Reply #2 on: July 13, 2017, 02:35:00 AM »
Itu merupakan checklist paling penting bagi para perusahaan web design di seluruh dunia haha soalnya untuk bisa membuat web yang diinginkan klien gak mudah dan butuh banyak perjuangan hahaha
DADUWEB - Penyedia Jasa Pembuatan Toko Online dan Website untuk Bisnis Anda.

Offline raden92

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: +0/-0
    • Digital Agency Indonesia
Re: Web standards checklist
« Reply #3 on: July 27, 2017, 01:35:07 AM »
Wah makasih gan udah sharing, ane juga masih butuh ilmu banyak nih soal web standards checklist
Soalnya emang setahu ane ga boleh asal-asalan
Design Agency Jakarta yang menyediakan Graphic & Packaging Design.

Offline FLou91

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
  • Karma: +0/-0
  • Wolololo
    • Download Applikasi Keuangan PAYFAZZ
Re: Web standards checklist
« Reply #4 on: November 21, 2017, 04:16:51 AM »
Boleh gue share ke tim gue haha Biar mereka bisa tahu apakah semua yang mereka kerjakan dengna menggunakan modx sudah benar apa belum hahaha thanks uda share checklistnya TS :D Sangat membantu sekali ini bagi tim dan keberlangsungan kerja hahaha
Jual Pulsa Bisnis Sampingan yang Menguntungkan Selain Ngoding Pakai ModX!

Offline goldsky

  • tweets @_goldsky
  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 345
  • Karma: +1/-0
  • Less is more
    • Virtudraft Intermedia Telematika
Re: Web standards checklist
« Reply #5 on: March 01, 2018, 04:49:28 PM »
mantab

Sent from my CPH1605 using Tapatalk

Rico
Genius is one percent inspiration and ninety-nine percent perspiration. Thomas A. Edison
MODx is great, but knowing how to use it well makes it perfect!

Security, security, security! | Indonesian MODx Forum | MODx Revo's cheatsheets | MODx Evo's cheatsheets | IE 6 must die !

Author of Easy 2 Gallery 1.4.x, PHPTidy, spieFeed, FileDownload R, Upload To Users CMP, Inherit Template TV, LexRating, ExerPlan, Lingua, virtuNewsletter, Grid Class Key, SmartTag, prevNext

PING ME ON TWITTER @_goldsky